Kontakt os

Stubbekøbing Havn


Stubbekøbing Havn er en del af Guldborgsund Havne, med administration i Nykøbing Falster men stadig med en lokal havnefoged, der ved hvad der sker i Stubbekøbing Havn.

Havnefogeden kan træffes på mobil nr. 51 74 01 09

Stubbekøbing Havn er placeret tæt ved motorvej E 55. Der er gode til- og frakørselsmuligheder i forhold til havnen.

ANLÆG

I Stubbekøbing Havn udgør de samlede havnekajer ca. 900 meter. Vanddybden er mellem 2,5 og 5,0 mtr, og kan anløbes af skibe på op til 120 mtr. længde og 22 mtr. bredde.

MEDARBEJDERE

Havnens daglige drift varetages af Havnefogeden, der refererer til Havnechefen i Nykøbing Falster.

MATERIEL

På Stubbekøbing Havn findes der bedding til skibe med op til 80 T. Derudover findes der maskiner med frontlæsser, fejemaskine m.m.

OPLAG AF GODS

Havnen har betydelige befæstede arealer til oplægning af gods i kortere eller længere perioder. Der kan endvidere anvises arealer uden for havneområdet.

SERVICE

Brugere af Stubbekøbing Havn har mulighed for at blive forsynet med ferskvand, tilslutning til el-nettet, bunkermulighed og proviantering. Derudover er der mulighed for reparation af både, maskiner, træ og stålarbejde.

VIRKSOMHEDER OG SAMARBEJDSPARTNERE

På havnen i Stubbekøbing finder man flere virksomheder og samarbejds-partnere.

To erfarne mæglerfirmaer er repræsenteret og der tilbydes både klareringsopgaver og stevedoreløsninger i velfungerende samarbejde mellem alle parter; kunder og havne.

Vi samarbejder bl.a. med Vognmand Preben Andersen, DLG og mæglerfirmaerne: Baltic Shipping ApS og Marquardt & Tornøe's Eftf. ApSNyheder